загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман пояснив, чому в Україні невпинно зростають ціни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр каже, що його непокоїть зростання цін, особливо на продукти харчування.

На зростання цін в Україні впливають ціни на імпортні товари і сезонні коливання цін на товари. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Мене теж непокоїть зростання цін, особливо щодо продуктів харчування. Це все викликано не зростанням соціальних стандартів, а викликано, в тому числі коливанням зовнішніх ринків. Якщо ми подивимося на зростання цін за кордоном, то ми розуміємо, що тут є проблеми, де вже імпорт тисне на українські ціни», - сказав він.

Гройсма зазначив, що завданням уряду є створення умов, коли зростання доходів громадян буде випереджати зростання цін, а також в деяких випадках - зупинити зростання цін.

"Ми випробовуємо ряд заходів, які дозволять нам, по-перше, зупинити зростання (цін - ред.) по деяким категоріям (товарів - ред.). Також ми маємо і сезонні коливання: це очевидний факт, що, наприклад, восени одна група товарів дорожчає", - сказав прем'єр.

Раніше Гройсман запевняв, що в найближчі тижні в Україні очікується зниження цін на м'ясну продукцію.

Національний банк України повідомляв, що у червні 2017 року показник інфляції в Україні в річному вимірі досяг піку цього року, після чого очікується його поступове зниження. Нагадаємо, з 9 вересня в Україні подорожчав алкоголь.

 

Джерело:
До списку новин