загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Баттл поколінь": Київські пенсіонери танцюватимуть брейк-данс

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві відбудеться "Баттл поколінь" за участю найстарішої танцівниці брейк-дансу у світі.

У п'ятницю, 15 вересня, у Києві відбудеться «Баттл поколінь» за участю найстарішою танцівниці брейк-дансу в світі - Crazy Grandma. 76-річна Моніка зі Швеції проведе майстер-класи з брейк-дансу для найактивніших пенсіонерів із Києва, учасників Фонду «Життєлюб».

Проти літніх танцюристів вийде дитяча команда - учасник шоу «Танцюють Всі» Андрій Кияниця, він же - чемпіон України з брейк-дансу та учасник міжнародних змагань у Європі; бі-бій Картеріо - маленький брейк-данс-монстр з чубчиком на голові; 12-річний бі-бій Капріл, робить 50 аир-твистов і з ними ще 12 талановитих дітей із Києва.

Унікальний захід відбудеться 15 вересня в ТРЦ Gulliver о 17.00.

Філолог і садівник, 76-річна Моніка вважається талісманом найбільшого світового спортивного змагання Battle School Hip Hop Series.

16 вересня у Палаці спорту вона відвідає Чемпіонат світу з брейк-дансу та хіп-хопу. Крім Моніки, на фестивалі зберуться сотні іноземних гостей, тисячі глядачів, а на сцені виступлять зірки світового брейк-дансу та хіп-хопу: дев'ятиразовий чемпіон світу — Mounir (Франція); зірка Youtube, маленька дівчинка з Англії, яка може зробити більше 50 обертів на голові; Bboy Gravity із США, який робить подвійне сальто із динамічними обертами; Lil Blade, який почав танцювати у три роки, а вже у 6 переміг у своєму першому талант-шоу. Загалом організатори очікують на приїзд 16 найсильніших танцюристів із США, Азії та Європи.

 

 

Джерело:
До списку новин