загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Університеті ІІІ-го віку знову відчиняє двері

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 вересня в Університеті ІІІ-го віку відбулося  урочисте відкриття нового навчального року – подія, на яку слухачі університету  чекали з великим нетерпінням. З цієї нагоди студентів поважного віку привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій, начальник Управління соціального захисту населення Ірина Шишляннікова, директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська» Людмила Коваленко, викладачі, тренери.

Зустрічі в  Університеті ІІІ-го віку для пенсіонерів – нагода не лише продемонструвати свій творчий потенціал, а поспілкуватися з представниками влади, дізнатися від них більше про життєдіяльність міста.

Ось і цього разу, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій поінформував присутніх про запровадження у місті «Картки вознесенця», яка є не лише аналогом паперової медичної картки, а й своєрідним пільговим проїзним квитком, що з 20 вересня в тестовому режимі почне діяти на маршруті «Ринок -Лікарня»  –  «Лікарня-Ринок». Він розповів як скористатись карткою, де отримати, які її переваги для пенсіонерів за віком, а також запросив  усіх на Фестиваль класичної музики «Класична мелодія степу».

Святкову концертну програму, насичену сольними та колективними виступами, підготували хор ветеранів «Надія» та студенти університету.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Джерело:
До списку новин