загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії осучаснять у жовтні, навіть якщо Рада не проголосує вчасно, - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Осучаснення пенсій буде проведено згідно попереднього графіку.

Про це ефірі одного з каналів віце-прем'єр міністр України Павло Розенко.

"Справді, ми обіцяли, що з 1 жовтня пройде осучаснення пенсій. Я хочу вам сказати, що якщо Верховна Рада навіть у середині жовтня це рішення прийме ми осучаснення проведемо з 1 жовтня", - сказав Розенко.

За його словами, у Пенсійного фонду на сьогодні є всі можливості провести перерахунок пенсій "заднім" числом.

Нагадаємо, учора на засіданні Кабінету міністрів Гройсман звинуватив парламент у навмисному затягуванні роботи, аби не ухвалювати цього тижня пенсійну реформу. Це робиться за допомогою величезної кількості правок, дуже часто технічного характеру "і" на "та" або навпаки, розділові знаки, інші філологічні тонкощі, які обсмоктують, вимагають ставити на голосування і, таким чином, крадеться дорогоцінний час. "Йде штучне затягування деякими політичними силами розгляду судової реформи, щоб унеможливити ухвалення пенсійної реформи, - зауважив прем'єр. - Для того щоб українські пенсіонери не змогли отримати підвищені пенсії у жовтні. Я просто наголошую на тому, що штучне затягування – це злочин". Він порадив стежити за тими, хто серед нардепів затягує процес ухвалення пенсійної реформи. А робили вони це відкрито, більш того, по завершенні засідання розбрелися телеканалами, де будуть розповідати чергові "зради".

 

Джерело:
До списку новин