загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цілющі властивості брусниці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Брусниця, багата вітамінами та іншими корисними речовинами, і допомагає при багатьох захворюваннях. 

Сечокам’яна хвороба
Взяти 2 ст. ложки подрібнених корисного і лікувального листя брусниці, залити 1 склянкою гарячої кип’яченої води нагрівати на водяній бані 30 хвилин, потім настоювати до охолодження і процідити. Відвар приймати по 0,5 склянки 2-3 рази на день за рекомендацією лікаря. Напій зберігати не більше 2 діб у прохолодному темному місці.

Напад подагри
Спочатку візьміть 10 г сухих подрібнених листків, потім залийте сировину 200 мл гарячої води, потім нагрівайте на гарячій бані півгодини, після доведіть об’єм відвару до початкового стану, прокип’ятіть, настоюйте 10 хвилин, процідіть. Приймайте по 1 ст. ложці 3 рази на день для профілактики або при нападі подагри, а також для лікування артритів або суглобового ревматизму.

Цистит
Знадобиться відвар з 3-4 чайних ложок свіжого листя брусниці. Варити в 2 склянках води на повільному вогні не більше 15 хвилин, потім дати настоятися, охолодити і процідити. Лікарський засіб приймати по 80 мл повільними ковтками 3 рази на день за 40 хвилин до їди.

Ангіна
1-2 ст. ложки свіжого подрібненого листя брусниці наполягати в склянці окропу 30 хвилин. Процідити. Приймати по 1 ст. ложці 3-5 разів на день при ангіні. Це ж засіб добре допомагає при пародонтозі, виразковому стоматиті, гінгівіті.

 

Джерело:
До списку новин