загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Помилки при лікуванні грипу і застуди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні в найближчі тижні очікується сезон грипу та застуди, який прийде після похолодання та перших морозів. Проте вже зараз на вулицях міст все частіше звучать страхаючі кашлі, які є основним симптомом грипу та ГРВІ.

Більшість українців приймають рішення лікуватися вдома, але при цьому вони роблять велику кількість помилок. Лікарі, в свою чергу, виділили головні помилки при самостійному лікуванні грипу та застуди, інформує видання «Народна Правда» з посиланням на Tochka.net.

Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ), але грип за своїми наслідками є набагато небезпечним аніж інші ГРВІ. Тому перші ж ознаки ураження респіраторної системи вимагають особливої уваги через те, що потрібно виявити саме грип.

1. Однією з головних помилок є наше прагнення замість лікування грипу перебігати його на ногах. Якщо вже тебе не минула ця гірка чаша, і з’явилися перші симптоми грипу 2017, знайди в собі мужність і вилежись належний час, дотримуючись постільного режиму. Перенесена на бігу хвороба сама по собі не страшна, але ось її наслідки і ускладнення можуть бути плачевними, наприклад, пневмонія або бронхіальна астма та інші.

2. Під час перших стадій хвороби, ми щосили шукаємо чарівну пігулку і всі свої надії покладаємо на антибіотики, вважаючи їх найвірнішим ліками від грипу. Але антибіотики застосовуються тільки при бактеріальній інфекції. Вірус грипу та застуду вони не лікують. Навпаки, безконтрольний прийом антибіотиків підриває імунітет нашого організму і навіть заважає йому боротися з вірусами. Крім того, вони згубно впливають на мікрофлору кишечника, приводячи до дисбактеріозу та нових проблем зі здоров’ям.

3. При найменшому зростанні температури тіла ми прагнемо негайно повернути її до нормальних жаданим цифрам 36,6. І накидаємося на жарознижуючі засоби. Насправді підвищення температури під час хвороби – цілком нормальна реакція організму, який бореться з інфекціями та вірусами. Поки температура тіла не досягла межі 38 градусів, не варто приймати жарознижуючі препарати від грипу і тим самим заважати організму самостійно протистояти хворобі.

4. Популярна думка, що хворого треба кутати в теплі-теплі ковдри і тримати в теплому-теплому приміщенні, не випускаючи дорогоцінне тепло з кімнати. Це не правильно. Саме в такому середовищі найкраще почувають себе віруси, а значить, це перешкоджає одужанню. Приміщення, де знаходиться хворий, обов’язково слід регулярно провітрювати, щоб туди потрапляв свіже та вологе повітря. До речі, це один з методів профілактики грипу та для здорових людей.

5. Один з ознак грипу – це кашель. Бажаючи позбутися від кашлю, ми купуємо ліки, не звертаючи уваги на механізм їх дії. Проте, слід розрізняти види кашлю, а значить, і методи боротьби з ним. Є відхаркувальні препарати, які допомагають розріджувати та виводити мокроту. А є ліки, що придушують кашльовий синдром при сухому і непродуктивному кашлі. Який з препаратів вибрати, повинен розібратися лікар. Особливо небезпечною при самолікуванні буває ситуація, коли хворий одночасно приймає обидва види взаємовиключних ліків: мокрота накопичується в бронхах і не виводиться звідти, що призводить до серйозних проблем зі здоров’ям.

 

Джерело:
До списку новин