загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нардепів переконуватимуть відмовитися від поправок до пенсійної реформи - І.Луценко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Народних депутатів, які подали поправки до законопроекту про пенсійну реформу, переконуватимуть відмовитися від них. Про це журналістам заявила представник Президента України у Верховній Раді України Ірина Луценко.

«Я думаю, що ми будемо переконувати спільно (з урядом – ред.) депутатів відмовитися від частини поправок, щоб не затягувати цей процес», - заявила І.Луценко.

«Всім так званим “опозиційним” фракціям не вдасться зірвати процес підняття пенсій. Цей шабаш з поправками, який відбувається протягом вересня місяця, показує, що ні “Батьківщина”, ні “Самопоміч” не зацікавлені, щоб Уряд Гройсмана зміг осучаснити пенсії для 9 млн пенсіонерів. Їхня задача – зірвати цю реформу для того, щоб не дати можливості наповнити Пенсійний фонд. Але ми коаліційно, з свідомими депутатами, проголосуємо дві реформи», – сказала Луценко.

Вона також зауважила, що на засіданні профільного Комітету Міністр соціальної політики Андрій Рева та депутати різних фракцій разом опрацьовували всі поправки до пенсійної реформи.

«Ми зробили збалансований законопроект, будемо переконувати депутатів відмовитися від частини поправок, щоб не затягувати цей проект. Тим більше, що після пенсійної реформи ми будемо голосувати медичну реформу. Також є багато законопроектів по енергоефективності. Бізнес чекає на дерегуляційні закони. Коли ми завершимо реформи і попрацюємо із законами для бізнесу, тоді інвестиції в Україну будуть краще залучатися», – відзначила Луценко.

На запитання журналістів, чому Уряд не може проіндексувати пенсії без пенсійної реформи, Луценко відповіла: «Нам потрібно на законодавчому рівні зробити незбитковий Пенсійний фонд. Це дасть можливість перейти до накопичувальної пенсійної системи в 2019 році».

Нардеп зазначила, що Рада може перейти до розгляду пенсійної реформи у наступний пленарний четвер, 5 жовтня.

"Є таке відчуття, що у вівторок ми завершимо розгляд судової реформи, проголосуємо ці зміни до чотирьох кодексів, і у четвер уже перейдемо до пенсійної реформи", - сказала І.Луценко.

 

Джерело:
До списку новин