загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дефіцит пенсійного фонду зменшуватимуть за рахунок пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний законопроект №6614 за своєю суттю не є пенсійною реформою, а намаганням зменшити дефіцит Пенсійного фонду, при чому за рахунок пенсіонерів.

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Іван Крулько в прямому єфірі телеканалу "112 Україна".

«Так вважає «Батьківщина» і це підтверджується юридичним висновком Головного науково-експертного управління Верховної Ради, де прямо вказано, що це не пенсійна реформа за своєю суттю, а намагання зменшити дефіцит Пенсійного фонду», – зазначив нардеп.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко зазначила, що «Батьківщина» категорично не буде голосувати за так звану пенсійну реформу.

«Кожен, хто голосуватиме за цю пенсійну реформу, буде діяти проти України, проти всіх майбутніх пенсіонерів та проти справедливості», – наголосила парламентар.

Вона наголосила на тому, що в так званій «пенсійній реформі» влада прикрила всі недопустимі речі нібито підвищенням та індексацією пенсій та скасуванням 15%-го податку на пенсії працюючих пенсіонерів, «але в це вони упакували тотальне знищення прав пенсіонерів в Україні».

Вона пояснила, що влада намагається провести 65 років виходу на пенсію через механізм збільшення 10 років трудового стажу. Окрім того, на 35% скорочується розмір пенсій, оскільки пропонується знизити з 1,35 до 1 коефіцієнт за кожний відпрацьований рік при нарахуванні пенсії. Також пенсіонери позбавляються всіх пільг за роботу у важких умовах.

Лідер партії «Батьківщина» вважає, що перш за все влада мала б виконувати чинні закони, зокрема про індексацію та осучаснення пенсій, які протягом 3,5 років не виконується.

Іван Крулько зауважив, що «Батьківщина» подала велику кількість поправок до законопроекту №6614 під час підготовки документу до другого читання.

На жаль, фракції вдалось вибороти лише частину з них, але більшість принципових поправок фракції була проігнорована.

 

До списку новин