загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінімальна пенсія може зрости на 140 гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розенко заявив, що Кабмін вирішив підняти розмір мінімальної пенсії до 1452 грн.

З 1 жовтня мінімальний розмір пенсії зросте не до 1 373 гривень, як планувалося раніше, а в 1452 гривень. Він упевнений, що тепер пенсійні виплати буду збільшуватися не на 10%, а на 15%.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко за результатами переговорів з нардепами.

"Сьогодні на нараді з народними депутатами України, з керівниками фракцій, на якій обговорювалася пенсійна реформа, було прийнято ще одне важливе рішення про те, що ми готові, і у нас є для цього ресурс, щоб з 1 жовтня мінімальний розмір пенсії зріс не по 1373 гривень, як планувалося раніше, а щоб мінімальний розмір пенсії зріс до 1452 гривень", – написав Розенко в Facebook.

За його словами, мінімальна пенсія може вирости не в 60 гривень, а на 140.

"А це означає, що 8 млн пенсіонерів, розмір пенсії яких залежить від мінімальної, отримають більш істотне підвищення", – підкреслив Розенко.

Як відзначали в Кабміні раніше, пенсії в будь-якому випадку осучаснять з 1 жовтня, але заднім числом, так як парламент не встиг прийняти закон до потрібної дати.

 

Джерело:
До списку новин