загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні щойно затвердили нову мінімальну зарплату. В уряді пролунала гучна заява до українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Український уряд озвучив, який буде новий розмір мінімальної зарплати – 3723 грн. Коли чекати підвищення доходів, і як воно вплине на нашу економіку?

За словами міністра соцполітики Андрія Реви, першим кроком після прийняття пенсійної реформи буде збільшення мінімалки до 3764 грн. Він додав, що після торішнього підвищення мінімального заробітку з 1600 до 3200 грн в країні стало більше людей, які отримують “білу зарплату” – платників єдиного соцвнеску стало на 400 тис. більше.

Глава Мінфіну Олександр Данилюк, в свою чергу, виступив з правками. За його словами, з 1 січня 2018 року мінімалка складе 3723 грн і цю суму вже затвердили в новому бюджеті.

Зазначимо, підвищення мінімальної зарплати на 523 грн було прописано в бюджетній резолюції на найближчі три роки, яку прийняли ще в червні. У ній йдеться, що в 2019 році мінімалка зросте до 4173 грн, а в 2020 році – і зовсім складе 4425 грн.

Передбачається, що протягом наступних трьох років прожитковий мінімум буде збільшуватися тричі на рік: з січня, липня та грудня.

За прогнозом Мінфіну, у наступні три роки розмір прожиткового мінімуму зросте з 1700 гривень (з січня 2018-го) до 2139 грн – у грудні 2020 року.

 

Джерело:
До списку новин