загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Простий горіховий пиріг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чудовий пиріг з розсипчастою пісочної основою і великою кількістю горіхів в ніжній карамельній помадці - досконалість смаку в кожному шматочку! І зовсім немає необхідності чекати свят або особливих подій, щоб побалувати себе і своїх близьких цим смачним пирогом!

Складові:
Тісто:

200 г вершкового масла
100 г ванільної цукрової пудри
1 яйце
300 г борошна.

Начинка:
1 стакан коричневого цукру
1 стакан жирних вершків
50 г вершкового масла
2 столові ложки меду
2, 5 склянки подрібнених волоських горіхів.

Приготування:

1. Вершкове масло змішуємо з цукровою пудрою, додаємо яйце, перемішуємо до однорідності і всипаємо борошно. Вимішуємо тісто, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Далі тісто розкачуємо, викладаємо у форму, проколюємо виделкою в декількох місцях і печемо під вантажем (на папір для випічки висипаємо сухі боби) 20 - 30 хвилин при температурі 180 градусів.

2. Цукор помішуючи розплавляємо на повільному вогні до рідкого стану, вливаємо вершки і додаємо масло, мед. Варимо все разом до отримання однорідної карамельної маси, всипаємо горіхи і злегка уварюємо на повільному вогні.

3. У готовий корж вливаємо карамельно-горіхову начинку, зверху прикрашаємо половинками волоських горіхів, охолоджуємо. Усе!

4. Замість волоських горіхів можна використовувати фундук, арахіс, фісташки і т.д. або асорті.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин