загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

49% українців не підтримують пенсійну реформу, - Репко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр Рева упевнений, що цей відсоток почне знижуватися вже найближчим часом.

Заступник директора Центру економічної стратегії Марія Репко стверджує, що майже половина українців не підтримує пенсійну реформу.

Про це вона повідомила, посилаючись на проведене на замовлення ЦЕС соцопитування.

"Ми запитали в людей, провели соцопитування серед населення України, репрезентативне опитування разом з GfK, що самі люди думають про цю реформу. Результати досить показові. По-перше, рівень підтримки. Приблизно порівну розділилися люди. 49% не підтримують, 46% підтримують, ще комусь складно відповісти. Але це тільки серед тих, хто знає про реформу. 22% людей сказали, що взагалі нічого не чули про реформи", - повідомила вона.

Міністр соціальної політики Андрій Рева, коментуючи ці результати, припустив, що населення просто не розуміє суті реформи.

"Такі розумні люди, як ви, вони становлять меншість у нашому суспільстві. Я змушений це констатувати. Ми всі в школі вчилися і знаємо, що відмінників меншість порівняно з тими людьми, які навчаються в класі", - сказав він.

На його думку, люди зрозуміють переваги реформи, коли підуть підвищені пенсії.

"Я пропоную зробити так, як пропонувала героїня знаменитого фільму. Пам'ятаєте? "Не вчіть нас жити, допоможіть матеріально". Заміряйте рівень підтримки пенсійної реформи через півтора місяця. Що скажуть громадяни України, як зміниться динаміка?" - сказав він.

 

Джерело:
До списку новин