загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери отримають перераховані пенсії до 25 жовтня - Гройсман

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До 25 жовтня пенсіонери отримають перераховані пенсії. 

Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Урядовий портал на своїй сторінці в Facebook.

Урядовий портал

До 25 жовтня пенсіонери отримають перераховані пенсії! Органи Пенсійного фонду мають повідомити кожного про новий розмір підвищення і розмір перерахованої пенсії. А також належним чном організувати підвищені виплати пенсій в жовтні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вчора під час спеціальної селекторної наради.

«Український парламент ухвалив реформу пенсійної системи, її мета – створення справедливої системи пенсійного забезпечення. Маємо рекордну кількість голосів «за», і зараз ми переходимо до практичного впровадження рішень. Це масштабна робота, яку треба провести в стислі терміни. Просив би організувати належним чином роботу, повідомити кожному пенсіонеру про розмір підвищеної пенсії та зробити перерахунки коштів за жовтень, - сказав Глава Уряду. – Нагадую, що ми вводимо автоматичну індексацію пенсій щороку. І з жовтня мінімальна пенсія становить - 1452 грн».

__________________________________________________________________

"Маємо рекордну кількість голосів "за", і зараз ми переходимо до практичного впровадження рішень. Це масштабна робота, яку треба провести в стислі терміни. Просив би організувати належним чином роботу, повідомити кожному пенсіонеру про розмір підвищеної пенсії та зробити перерахунки коштів за жовтень", - сказав Глава Уряду.

"Нагадую, що ми вводимо автоматичну індексацію пенсій щороку. І з жовтня мінімальна пенсія становить - 1452 грн", - додав прем'єр.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила урядовий проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підвищення пенсій".

У першому читанні відповідний проект закону був ухвалений 13 липня.

 

Джерело:
До списку новин