загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Звідки не очікували: вже найближчим часом зросте вартість інтернету

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом найближчих 6 місяців ціни за послуги інтернет-провайдерів зростуть на 50%.

Про це заявив голова Інтернет-асоціації України Олександр Федієнко.

«На скільки піднімати ціни на інтернет, кожен оператор визначає зараз сам. Спираючись на ситуацію в регіоні, купівельну спроможність населення, конкуренцію та інше. Але впевнений, що зростання цін складе в найближчі півроку не менш ніж 50%. Що, на мою думку, вкрай мало. Тому зростання цін збережеться й надалі», – пояснив він.

За його словами, скоріш за все, до кінця року кардинальної зміни цін не відбудеться. Адже, як правило, перед святами оператори починають проводити акції. Але вже на початку наступного року почнеться чергове подорожчання.

Підвищення цін пов'язане зі зростанням інфляції й витратами на матеріали для ремонту пошкоджених мереж.

Провайдери зазначають, що ціни в Україні вкрай занижені, у порівнянні із країнами Європи. Також вони не відповідають росту інфляції та курсу долара, і для того, аби вижити, учасники ринку будуть змушені збільшувати вартість своїх послуг.

 

Джерело:
До списку новин