загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева: Пенсія в € 500 для українців - це можливо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розмір пенсійних виплат українців на пряму залежить від розміру заробітної плати, яку вони отримують в період трудової діяльності.

Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі телеканалу NewsOne.

"Пенсія в 500 євро можлива за умови, якщо ми в подальшому будемо проводити політику зростання заробітних плат. За великим рахунком, пенсія безпосередньо залежить від розмірів страхових внесків, які люди платять. Якщо зарплати низькі, то і відрахування в Пенсійний фонд низькі. Відповідно пенсії , які сплачуються людям, низькі ", - зазначив Рева.

За його словами, є всі передумови, щоб в 2020-2021 роках вийти на 500 євро середньої зарплати по Україні.

"У цьому році ми вийдемо приблизно на 8,5 тисячі гривень середньої зарплати по Україні. У нас є всі передумови говорити, що середня заробітна плата вийде в район 10 тисяч гривень в наступному році. Таким чином у нас є всі передумови, щоб в 2020 - 2021 роках вийти на 500 євро середньої зарплати по Україні. Відповідно буде зростати і пенсія ", - розповів міністр.

При цьому, Рева підкреслив, що якщо темпи приросту заробітної плати не скоротяться, то Україна вийде на заявлений рівень пенсії.

 

Джерело:
До списку новин