загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні ефективно працює система безоплатної правової допомоги, яка забезпечує захист кожного громадянина

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерством юстиції за 4 роки створена повноцінна система надання безоплатної правової допомоги, яка забезпечує захист прав усіх без винятку верств населення. Про це повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

«Доступ до правосуддя є невід’ємною частиною сталого та всеосяжного розвитку держави. Місія Міністерства юстиції – захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правосуддя», – сказав Міністр юстиції.

За його словами, нині в системі діє 550 центрів та бюро правової допомоги, де працює 2000 юристів та 3000 адвокатів. До центрів та бюро вже звернулося понад 700 тисяч українців, з яких майже 100 тисяч отримали послуги адвоката, інші – консультації та роз’яснення. Система дає змогу всім громадянам захистити свої інтереси.

«Кожен без винятку громадянин може звернутися до будь-якого центру чи бюро правової допомоги та отримати консультацію. Громадян, які належать до соціально незахищених верств населення, система також забезпечує адвокатами для захисту інтересів у суді. Це десятки тисяч людей, які раніше не могли домогтися справедливості, оскільки не мали грошей на приватного захисника», – зазначив очільник Мін’юсту.

Наступним кроком став запуск влітку цього року всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я маю право!»

Павло Петренко зауважив: якість життя людей безпосередньо залежить від того, наскільки громадяни обізнані щодо захисту своїх прав.

«Держава нарешті почала виконувати одну з найбільш важливих функцій – донесення громадянам інформації про права та надання дієвих інструментів їхнього захисту. Перші результати ми маємо вже сьогодні – це реальні кейси боротьби із захопленням врожаю завдяки роботі антирейдерських штабів по всій Україні, в тому числі – в сфері правопросвітництва щодо захисту прав аграріїв», – сказав Міністр юстиції.

 

Джерело:
До списку новин