загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Денисенко пояснив, чому уряд не може зробити пенсії ще більшими

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держава підняла пенсії, і тепер вони будуть індексуватися автоматично. Станом на 17 жовтня близько двох мільйонів жителів України отримали надбавку до пенсії в розмірі понад тисячу гривень.

Про це заявив народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

"Приблизно 4 мільйони людей отримали невелику надбавку - близько 100-150 гривень; майже 6 мільйонів пенсіонерів отримали від 200 гривень і більше. Але більше 2 мільйонів людей отримали надбавку понад тисяча гривень. Не може бути такого, щоб усім одночасно зробили однакову пенсію", - підкреслив нардеп.

За його словами, Пенсійний фонд сьогодні має дефіцит 140 мільярдів і якби уряд підняв пенсії ще більше, то цей дефіцит тільки збільшився.

Разом з тим Денисенко прокоментував думку Юлії Тимошенко, яка категорично не підтримує пенсійну реформу.

"Звичайно, їй дуже важливо говорити, що все погано і жахливо, тому що вона не приєдналася до цієї реформи і їй потрібно її критикувати", - пояснив він.

Як повідомлялося раніше, Денисенко заявляв, що законопроект про держбюджет-2018 можуть розглянути в парламенті в першому читанні в четвер, 19 жовтня.

 

Джерело:
До списку новин