загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева пояснив, що буде з невиплаченою пенсією внутрішньо переселених осіб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наразі закон передбачає повернення невиплаченої пенсії лише за 3 роки.

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що в Україні можливо скасувати обмеження кількох років на виплату раніше не отриманої пенсії для внутрішньо переселених осіб.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

Рева зазначив, що наразі закон передбачає повернення невиплаченої пенсії лише за 3 роки. 

"У нас, на жаль, сьогодні в законі є обмеження, що можна повертати пенсію тільки за три роки, якщо ви не отримували по яким-небудь причинам", - говорить політик.

"Але я думаю, що ми внесемо зміни в законодавство та скасуємо обмеження за термінами. Коли відбудеться деокупація або люди повернуться на підконтрольну територію України, ми їм виплатимо пенсію, яку вони не отримали за той період, коли такої фізичної можливості не було", – повідомив міністр соціальної політики.

Раніше Андрій Рева повідомив, що пенсіонери з ОРДЛО можуть бути відсутніми на підконтрольній території Україні не більше 60 днів, а в разі порушення цієї норми закону виплата пенсії може бути заморожена.

 

Джерело:
До списку новин