загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко: Немає причин виділяти додаткові кошти з держбюджету, щоб оплатити субсидії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Раніше в Мінсоцполітики заявили, що на виплату субсидій може забракнути грошей.

Для того щоб оплатити субсидії, додаткові кошти з держбюджету виділяти поки що не потрібно. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

"Такий ризик може бути, якщо ми побачимо, що буде різко збільшуватися кількість людей, які звертаються по субсидії, або опалювальний сезон стартував би раніше, ніж ми зараз прогнозували. Жовтень був теплим, за фактом опалювальний сезон стартує протягом останнього тижня. Ми не припускаємо, що кількість людей, яка претендує на субсидії, не збільшиться. Я не бачу серйозних ризиків, загроз для необхідності суттєвого збільшення коштів держбюджету на ці цілі. Реально картину щодо цього року ми матимемо наприкінці листопада – на початку грудня", - заявив Розенко.

Нагадаємо, раніше директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко заявив, що необхідно виділити додаткові кошти на субсидії, оскільки гроші на їх фінансування в держбюджеті закінчилися.

Зазначимо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що на оплату житлово-комунальних послуг протягом наступного опалювального сезону перепризначено субсидії для більш ніж 6,5 млн українських сімей.

 

Джерело:
До списку новин