загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Синоптики потішили українців: коли чекати потепління

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Тепло ще потішить українців. Синоптики розповіли, коли та де осінь послабить свій норов.
 
Як повідомляє синоптик Наталя Діденко, з четверга, 26 жовтня, в деяких областях потеплішає.
 
"Справді, прийшла осінь, справжня осінь. Багато говорять про різке похолодання. Ні. Все йде абсолютно за нормальним атмосферним графіком. Температура, яка очікується, в межах +3°C — +9°C, - пише в Facebook синоптик.
 
Найтепліше буде на півдні країни та на Закарпатті. Однак вночі температура знизиться до нуля та невеликого "мінусу". Проте разом і з теплою погодою прийдуть дощі. 

"У четвер фронт разом із дощами буде в Україні. У більшості областей пройдуть дощі. У східних областях - Харків, Луганськ, Донецьк - опади більш ймовірні аж надвечір. У південній частині, скоріше, обмежиться щільною хмарністю. Дощі у північних районах Житомирщини, Київщини, Чернігівщини, Сумщини можуть змішуватися із мокрим снігом. Потепліє. У західних областях, у Вінницькій, Житомирській, Київській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях денна температура повітря становитиме +9+14 градусів. На сході. у більшості центральних областей – +4+9 градусів", - пише вона.

26 жовтня мокрий сніг може пройти також у Києві. Але, за словами Діденко, якщо десь його побачать, то це буде не більше, ніж пару сніжинок.

Вона також наголосила, що вночі буде досить холодною, адже температура буде коливатися на рівні +4 -3.

"У Києві також найближча ніч – холодна, 0-2 градуси тепла, проте вдень відчутно потепліє. У столиці очікується до +11 градусів. Проте у Києві збільшиться хмарність і прийдуть дощі", – підсумувала синоптик.

Нагадаємо, у середу, 25 жовтня, в Україні практично без опадів, на півдні до +10°.

 

Джерело:
До списку новин