загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

15 найпоширеніших причин смерті людей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Люди можуть померти через багато причин, їх мільйони. У цій статті зібрані 15 найпоширеніших причин раптової смерті.

15. Повінь

Повінь - найбільше забирає життів. Найчастіше гинуть люди похилого віку і діти, які не можуть подбати про себе. Шанс стати жертвою затоплення - приблизно 1 до 30 000.

14. Авіакатастрофа

При падінні літака вмирають, як правило, відразу багато людей. Шанс загинути в авіакатастрофа - 1 до 20000.

13. Утоплення

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щорічно в світі тонуть більше трьохсот тисяч чоловік. Шанс потонути - 1 до 8900.

12. Удар струмом

Найчастіше це відбувається на виробництві або некваліфікована людина береться розібратися з проводкою. Сюди ж відноситься удар блискавки. Шанс бути вбитим електрикою - 1 до 5000.

11. Велосипедна аварія

Велосипедист, який їхав по автомобільній дорозі, тим більше на високій швидкості, дуже вразливий. Особливо в тих країнах, де мало велосипедних смуг. Шанс - 1 до 4700.

10. Стихійні лиха

Руйнівні природні явища не можна контролювати. Це землетрус, ураган, торнадо та виверження вулкана. Шанс стати жертвою стихійного лиха - 1 до 3300.

9. Пожежа

При пожежі в закритому приміщенні в більшості випадків люди помирають від отруєння чадним газом, а не через опіки. Шанс загинути у вогні - 1 до 1100.

8. Вогнепальна поранення

Найвищий ризик отримати кулю спостерігається в США, Гватемала, Бразилії і Південній Африці. А в цілому по світу шанс - 1 до 325.

7. Суїцид

На планеті хтось накладає на себе руки кожні 40 секунд. Шанс того, що на думку спаде накладе на себе руки - 1 до 121.

6. ДТП

Щороку в дорожніх аваріях у всьому світі гине 1,25 мільйони людей. Майже половина з жертв ДТП - мотоциклісти і пішоходи. Шанс загибелі - 1 до 80.

5. Травма

Травма є передумовою порядку 30 мільйонів звернень в служби невідкладної допомоги всіх країн за рік. Більшість з них, природно, не приводити до летального результату, але шанс того, що смерть буде викликано саме травмою (раптово або з часом) - 1 до 36.

4. Інсульт

Порушення мозкового кровообігу викликає біологічні причини зупинки серця. Шанс не пережити інсульт - 1 до 23.

3. Рак

Поки не буде знайдено спосіб лікувати рак, ця недуга є однією з головних загроз для людини. Злоякісні пухлини вбивають 14 відсотків людей, то є шанс - 1 до 7.

2. Хвороби серця

Частіше, ніж рак, до смерті призводять тільки захворювання серця і судин. Шанс померти через подібних проблем зі здоров'ям - 1 до 5.

1. Межа Хейфліка

Клітини з часом може перестати ділитися, будуть руйнуватися і в кінці кінців помруть. Це явище відоме як межа Хейфліка. Дослідження показують, що в даний час максимальна тривалість життя становить близько 125 років. Шанс померти від старості - 1 до 4.

 

Джерело:
До списку новин