загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гітлер пережив Другу світову війну і втік до Латинської Америки - документи ЦРУ (фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гітлер нібито імітував своє самогубство і ховався під ім'ям Адольфа Шріттельмайєра. 

Розсекречені документи з архівів ЦРУ побічно підтверджують, що нацистський лідер Адольф Гітлер не покінчив з собою в 1945 році, а втік до Латинської Америки.

Один з інформаторів американської розвідки в 1955 році повідомляв, що колишній есесівець Філіп Сітроен нібито зустрічався після закінчення Другої світової війни з Гітлером, який ховався в Колумбії під прізвищем Шріттельмайєр.

У доповіді агента стверджується, що Сітроен контактував з фюрером приблизно раз на місяць. Це відбувалося під час відряджень з Венесуели в Колумбію.

На доказ до документів була прикріплена фотографія Сітроена з людиною, схожою на Адольфа Гітлера, зроблена в 1954 році в місті Тунха (Колумбія). Через якийсь час, за словами інформатора ЦРУ, Гітлер перебрався в Аргентину.

За офіційною версією, Афольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун покінчили з собою 30 квітня 1945 року в Берліні під час штурму німецької столиці радянськми військами. Їх тіла були спалені в саду рейхсканцелярії.

 

Джерело:
До списку новин