загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шоколадні булочки-трояндочки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пропонуємо  Вам приготувати смачні і дуже симпатичні булочки. Вони з легкістю прикрасять будь-які посиденьки з чаєм і викличуть захоплення навіть у найбільш  примхливих домочадців.


Інгредієнти, приправи і спеції:

Молоко 0,5 склянки
Цукор 0,5 склянки
Сухі дріжджі 5 грам
Куряче яйце 2 штуки
Сіль 1/4 чайної ложки
Вершкове масло 100 грам
Молочний шоколад 200 грам
Ванільний Цукор 1 столова ложка
Мелена кориця 3/4 чайної ложки
Вершки 2 чайних ложки.

Як приготувати булочки ?

1. Приготуємо тісто. Для цього залийте сухі дріжджі теплим молоком (приблизно 35-37 градусів) з дрібкою цукру і дайте настоятися протягом 5 хвилин, поки вони не почнуть пінитися. У маленькій мисці збийте разом одне яйце і половину цукру, потім повільно змішайте разом з дріжджами.

2. Змішайте борошно і сіль, додайте яєчну суміш і за допомогою міксера ретельно перемішайте. Додайте 50 грам вершкового масла і перемішайте ще раз. Поставте на міксер гаки для тіста і місіть його протягом 10 хвилин на низькій швидкості. Змастіть вершковим маслом велику миску і помістіть в неї тісто. Накрийте вільно рушником або харчовою плівкою і залиште підніматися на годину (або поки воно не подвоїться в розмірі).

3. Тим часом приготуємо начинку. Подрібніть шоколад за допомогою блендера. Додайте в нього дрібку солі, корицю і цукор, що залишився і подрібнюйте до тих пір, поки суміш не стане схожою на дрібні грудочки. Відставте в сторону. Щедро намажте маслом форму під кекси. На виході у нас вийде 12 булочок.

4. Сформуємо булочки. Як тільки тісто піднялося вдвічі, викладіть його на добре посипану борошном поверхню і акуратно обімніть його посипаними борошном руками. Дайте йому відпочити протягом 5 хвилин. Розкачайте тісто в великий прямокутник: короткі сторони повинні бути приблизно по 25 см, інша сторона може бути настільки довгою, наскільки ви зможете її згорнути. Чим довше - тим більш закрученими будуть Ваші трояндочки. У мене вийшло приблизно 50 см.

5. Рівномірно розподіліть начинку по листу тіста і скачайте його в рулет від одного короткого кінця до іншого. Гострим ножем акуратно розріжте рулет на шматочки по 2-3 сантиметри завширшки і помістіть в заздалегідь підготовлені форми для кексів. Нещільно накрийте булочки харчовою плівкою або рушником ізалиште  підходити ще хвилин на 30.

6. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. У невеликій мисці збийте 1 яйце з вершками і акуратно намажте верх наших булочок цією сумішшю. Випікайте булочки протягом 15-20 хвилин до тих пір, поки вони не піднімуться і не набудуть золотаво-коричневого відтінку.

7. Подавайте теплими, відмінно підійдуть до чаю, можуть бути доповнені свіжими ягодами.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин