загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко пояснив, чому "діти війни" не отримують надбавок до пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами віце-прем'єра, рішення про виокремлення такої категорії громадян від початку було популістичним.

"Дітям війни" ні разу від 2004 року не сплачували надбавок до пенсій у повному обсязі, тому що виокремлення такої категорії громадян було виключно популістським рішенням тодішньої влади. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

"У свій час політичної боротьби 2004-2005 років тодішня влада дуже хотіла сподобатися своїм виборцям і прийняла абсолютно популістське, нічим не підкріплене рішення і вигадала таку історію, як "діти війни". Подивіться історію суміжних країн, наших сусідів. Ніде немає такої категорії громадян. Я розумію, що ви під час війни пережили дуже багато лиха. Але, повірте, ця історія є популістична і під цим немає жодних коштів. Жодного разу вам, як громадянину Україну, як дитині війни за всі 12 років існування цього закону у повному обсязі не сплачували кошти, не сплачували додатки до пенсій, які записані в законі. Чому не сплачували? Бо рішення 2004 року було чистим популізмом і нічим не підкріплене", – зазначив він.

Зазначимо, за словами Розенка, соціальні пенсії, зокрема виплати інвалідам, будуть збільшуватися зі збільшенням прожиткового мінімуму, яке очікується з 1 грудня.

Watch video!

Джерело:
До списку новин