загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проблеми з пенсійною системою залишаються: НБУ пояснив, що має змінитися

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нинішні положення реформи дозволяють знизити нерівність в розмірі пенсійних виплат, зазначають в Нацбанку.

Прийнята в Україні пенсійна реформа не вирішила всіх проблемних питань функціонування пенсійної системи. Про це заявили в Національному банку України (НБУ) за підсумками зустрічі його керівництва з експертами.

У Нацбанку вважають, що в Україні необхідно запустити накопичувальну систему пенсійного страхування з початку 2019 року.

Також з початку 2019 року потрібно створити реєстр одержувачів соціальних виплат, пільг, субсидій, пенсій, а також інших виплат за рахунок бюджетних коштів і коштів позабюджетних фондів, зазначили в НБУ.

Нинішні зміни в пенсійній системі, згідно з позицією НБУ, дозволяють знизити нерівність в розмірі пенсійних виплат в результаті різного часу виходу на пенсію або за різними програмами, посилити стимули до працевлаштування населення в формальному секторі економіки та сплату пенсійних внесків.

"Це сприятиме посиленню фінансової стійкості Пенсійного фонду, хоча залишаються ризики негативного впливу на пенсійну систему демографічних і міграційних тенденцій", – підкреслили в НБУ.

Нагадаємо, зараз Кабінет міністрів України розробляє правила роботи накопичувальної системи пенсійного страхування. 

 

Джерело:
До списку новин