загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві пенсіонер перетворив свій під'їзд на Версаль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві на вулиці Райдужній пенсіонер Володимир Чайка перетворив під'їзд житлового будинку у справжній музей. Стіни вздовж сходів на двох поверхах він прикрасив чудовою ліпниною і портретами жінок з середньовіччя і навіть намалював панно з пальмами на прольоті між поверхами під вікном. glavcom.ua

Тепер три поверхи будинку більше нагадують Версаль або Ермітаж.

Незвично там прикрашений навіть ліфт, поруч з яким є дзеркало. В під'їзді є світло і горять всі лампочки.
«Тато просто закоханий в архітектуру і живопис. Це все справа його рук і зробив він всю красу не за один день і рік. На це пішли роки кропіткої роботи», – розповідає Андрій, син пенсіонера, який перетворив звичайний під'їзд у дуже красиве місце.



За словами Андрія, його батькові 65 років і на перетворення під'їзду в казку у нього пішло кілька років.

«Тато за освітою історик, і йому дуже подобається період XVII-XVIII століть, він сам знаходив фото панянок XVIII століття, а ми вже їх роздруковували у великому форматі, для картин у парадному», – розповідає Андрій.

Джерело:
До списку новин