загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 2018 року пенсійний стаж коштуватиме вдвічі дорожче – 17 тисяч на рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Докупити можна як один день, так і необмежену кількість стажу.

У прем'єрному випуску проекту про найбільш суспільно резонансні проблеми українського сьогодення "Головна тема", яка виходить на каналі "Україна", міністр соціальної політики Андрій Рева пояснив нові зміни пенсійної реформи і уточнив, хто не зможе вийти на пенсію 2018 року.

Отже, вже наступного року в 60 років не зможуть піти на заслужений відпочинок ті, у кого немає 25-річного стажу, а 2028 року для виходу на пенсію в 60 років потрібно буде мати 35 років обов'язкового страхового стажу для чоловіків і 30 років для жінок.

Українцям, яким не вистачає страхового стажу, можна буде його додатково придбати, уклавши договір з Пенсійним фондом. З 2018 року один додатковий рік коштуватиме близько 17 тисяч гривень. Тим, кому не вистачає, наприклад, тільки місяця, потрібно буде заплатити – 1408 гривень.

Докупити можна як один день, так і необмежену кількість стажу, жодних лімітів немає. Міністр Андрій Рева зазначив, що купувати пенсійний стаж можна і зараз. Сьогодні вартість одного місяця становить 704 гривні, що вдвічі менше, ніж буде 2018 року.

З 2018 року один додатковий рік коштуватиме близько 17 тисяч гривень

Міністр соціальної політики запевнив, що наступне підвищення пенсій відбудеться 2019 року. Також він відповів на одне з найхвилюючіших запитань українців: чому оновлені пенсії отримали не всі: "Перерахунок пенсій вже завершився, але виплати проведені не всім. Тим пенсіонерам, збільшення пенсій яких становило менше 140 гривень, доплата буде здійснена не в жовтні, а в листопаді".

Також міністр додав: "Підвищення пенсій при призначенні субсидій враховуватимуться тільки з 1 травня 2018 року. Збільшення пенсій з жовтня 2017 жодним чином не впливає на розмір призначеної субсидії. Ми прогнозуємо, що кількість субсидіантів з 2018 року знизиться незначно, але розмір субсидій може зменшитися".

 

Джерело:
До списку новин