загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер побудував собі серед лісу будинок з літака Boeing 727

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кілька років тому американський пенсіонер з Ореґона Брюс Кемпбелл (Bruce Campbell) побудував собі будинок із літака Boeing 727. Свій новий будинок Кемпбелл встановив в лісі за межами міста Портленд.

Салон літака піддався досить серйозній переробці: чоловік привів у порядок кабіну, сходи, встановив світлодіодне освітлення, покриття для підлоги зробив прозорим. Свої сніданки, обіди та вечері він готує в колишній кухні для екіпажу, а ось ванну кімнату Кемпбеллу довелося модернізувати і вбудувати в неї душ. Брюс Кемпбелл інженер-електрик і за столом у салоні літака збирає прилади для тестування медичного обладнання - свій невеличкий бізнес.

Своє прагнення побудувати будинок з літака Кемпбелл пояснив так. Причини практичні: деревина - матеріал недовговічний, її руйнують терміти і мікроби, вона горить. Крім того, звичайні прямокутні будинки не можуть протистояти вітру і землетрусам.

А ось літаки, що вийшли на "пенсію"  - дуже навіть можуть: витримують вітер, що дме зі швидкістю понад 900 км / год, їм не страшні перевантаження до семи g. Якщо запобігати корозії корпусу, то вони можуть прослужити не одне сторіччя. «Літаки - найкращі конструкції з коли-небудь придуманих людством», - зробив він висновок.

До Брюса приїжджає чимало охочих подивитися на незвичайний житловий будинок, і він любить влаштовувати своїм гостям екскурсії. Щоб потрапити в будинок-літак, доводиться піднятися по трапу в хвостовій частині, а оточує його акуратна галявина, яку дбайливий господар регулярно стриже газонокосаркою, як на звичайній зеленій ділянці перед звичайним міським котеджем. Сам Брюс зазначає, що таке чудернацьке житло дарує йому радість і навіть розважає його.

У теплу погоду крила літака перетворюються в дві великі палуби, на які можна потрапити через колишні аварійні виходи.

Щоб перетворити літак на помешкання, колишньому інженеру знадобилося 10 років і більше 200 тис. доларів США. Але на цьому пенсіонер зупинятися не збирається. Тепер у його планах побудувати другий будинок з Boeing 747 в Японії.

 

 

 

Джерело:
До списку новин