загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чим корисні сухофрукти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сухофрукти - природний натуральний вітамінно-мінеральний комплекс. Ці висушені на яскравому сонечку фрукти є багатим джерелом вітамінів і мінералів, необхідних для збалансованої дієти. 

Користь для травлення

Всі сухофрукти сприяють прискоренню обміну речовин. Це ідеальний продукт для всіх, хто піклується про свою вагу. Очищення кишечника і регуляція травлення - чудові властивості сушених фруктів.

Вітаміни та мінерали

Якщо ви знаєте, що у вашому раціоні не вистачає вітамінів і мінералів, обов'язково їжте сухофрукти - природні мультивітаміни. В процесі висушування не зникають корисні елементи, і кожен фрукт зберігає всі свої унікальні властивості.

Ідеальний перекус

Важливо з сухофруктами знати міру, адже в них кількість калорій збільшується в кілька разів (наприклад, 100 грамів свіжого винограду «обійдеться» вам в 70 кілокалорій, а сушеного - вже в 300 кілокалорій). Не все так страшно, якщо поглянути на це з іншого боку: в помірних кількостях сухофрукти можуть стати хорошим перекусом.

Нормалізація роботи всіх систем організму

Сухофрукти можна їсти для профілактики різних захворювань. Кожен вид сухофруктів впливає на організм по-своєму, і ви можете вибрати свій улюблений фрукт.

Дієта на сухофруктах

Дієта на сухофруктах позбавить кишечник від усього зайвого. Тобто, вам вдасться уникнути звичайних проблем при дотриманні дієти (запорів, відчуття тяжкості в шлунку і так далі). У сухофруктах міститься клітковина, яка допоможе нормалізувати травний процес. Про це раціон буде різноманітним: кожен день ви зможете змінювати набір сухофруктів і горіхів в своєму раціоні.

Сухофрукти зберігають вітаміни і мінерали свіжих фруктів, тому щодня ви будете отримувати вітамінний і мінеральний комплекс. В кінці дієти ви помітите, що волосся і нігті не тільки не постраждали, але і стали більш міцними і здоровими на вигляд.

Однак не рекомендується практикувати цю дієту довше 7 днів. Адже горіхи і сухофрукти хоч і багаті вітамінами і мінералами, проте не можуть забезпечити організм всіма необхідними речовинами.

Дієта на сухофруктах: меню

Меню дієти на сухофруктах складається із сухофруктів і горіхів. Щодня дозволено вживати 300 грамів сухофруктів і 200 грамів горіхів (для чоловіків - 500 і 200 грамів відповідно). Меню одного дня - це 3 види сухофруктів (наприклад, кураги, чорносливу та родзинок) і 2 види горіхів (наприклад, волоських і кешью). На наступний день ви можете підібрати зовсім інший набір сухофруктів і горіхів.

Увечері перед початком дієти замочіть підготовлені сухофрукти і дайте їм настоятися до ранку. Це допоможе організму краще їх засвоїти. Горіхи повинні бути сушеними, але не смаженими. Дуже важливо, щоб вони були без добавок - солі або цукру. Тобто, вживаємо продукт в чистому вигляді.

Готову суміш розділіть на рівні порції, орієнтуючись на те, скільки годин ви не спите, щоб вживати порцію суміш щогодини. Так, якщо ви прокидаєтеся в 8 і лягайте до 10, то вам знадобиться 14 порцій протягом дня.

Як і при будь-якій іншій дієті, дуже важливо багато пити. Щоб підтримати водний баланс організму і не допустити зневоднення під час дієти, рекомендується випивати 1-2 літри звичайної води в день. При цьому ви можете пити чай (бажано - зелений) і кава. Але постарайтеся відмовитися від цукру або молока в ваших напоях.

 

Джерело:
До списку новин