загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева назвав терміни проведення аудиту Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова Мінсоцполітики повідомив, що аудит Пенсійного фонду буде проведено у першому півріччі 2018 року.

Зовнішній аудит Пенсійного фонду України буде проведено у першому півріччі 2018 року, повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

"Думаю, міжнародні аудитори будуть визначені за підсумками тендерів. Нехай вони нам покажуть майстер-клас, щоб не було жодних питань", - додав Рева. Він повідомив, що Фонд в будь-якому випадку буде реформуватися.

"Вже зараз і структуру міняємо, і систему бухгалтерської звітності, і чисельність штату, впроваджуються дуже цікаві перспективні програми. У будь-якому разі, нинішнє керівництво фонду налаштоване на реформи, щоб фонд став сучасною структурою", - зазначив міністр.

Кабінет міністрів має намір істотно покращити систему пенсійного забезпечення в країні шляхом реорганізації деяких територіальних органів Пенсійного фонду України. Постановою Кабміну передбачено скорочення чисельності працівників - як в апараті Пенсійного фонду України, так і в територіальних органах фонду. Вивільнені кошти будуть спрямовані на виконання положень Закону України "Про державну службу".

Голова Мінсоцполітики додав, що цього року доходи Пенсійного фонду зросли на 37%, а до кінця року в ПФУ буде ще приблизно 15 мільярдів гривень чистої економії.

"Нам потрібно буде в 2018 році здійснювати приблизно 30 мільярдів гривень виплат щомісяця. Тобто, власні доходи Пенсійного фонду повинні становитиме близько 214 мільярдів. Дотації з держбюджету залишаються незмінними - 141,5 мільярда гривень. Загальна цифра - 355 мільярдів гривень", - повідомив Рева.

Бюджет Пенсійного фонду України в 2018 році зросте на 25% і складе 355 мільярдів гривень, повідомив міністр соціальної політики.

"На цей рік ми планували бюджет Пенсійного фонду у розмірі 284 мільярда гривень, з них 141,5 мільярда - дотація з державного бюджету та 142,5 мільярда - власні надходження. З січня по вересень щомісяця ми витрачали по 22,5 мільярда гривень, тобто за дев'ять місяців витрачено 202,5 мільярда", - сказав міністр. Він зазначив, що на жовтень-грудень піде 87 мільярдів гривень. Разом - 289 мільярдів гривень, сума вище, так як доходи були вищими від запланованих.

За даними ПФУ, наповнення бюджету Пенсійного фонду в січні - жовтні поточного року на 13,9%, або на 15,5 мільярда гривень перевищив план і склав 126,9 мільярда гривень.

За словами віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, надходження до Пенсійного Фонду України від єдиного соціального внеску (ЄСВ) з початку цього року зросли на 40%, або на 34 мільярдів гривень, порівняно з відповідним періодом минулого року, і склали 130 мільярдів гривень.


Джерело:
До списку новин