загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Краще, ніж з магазину: рецепт домашнього твердого сиру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Любителі твердого сиру знають, наскільки це смачний,але водночас недешевий продукт. Принаймні, на полицях українських магазинів. То чому б не ризикнути і спробувати приготувати його на своїй кухні?

Вам знадобиться:

молоко – 1 л,

сир – 1 кг,

яйце куряче – 2 шт.,

масло вершкове – 100 г,

сода – 1 ч. л.,

сіль – 1 ч. л.

Рецепт домашнього твердого сиру

Викладіть сир у каструльку, залийте молоком і поставте на кілька хвилин на невеликий вогонь, не забувайте постійно помішувати, щоб він не згортався. Зачекайте, доки прозора сироватка не відокремиться, і киньте затверділу масу на друшляк, можна трохи притиснути його зверху, прибравши у такий спосіб зайву рідину. Перекладіть до каструлі знову, додайте вершкове масло. Змішайте в окремій мисці яйця, сіль, соду, можна досипати спецій на ваш смак, наприклад, перець, паприку, чи будь-який вид зелені, а потім залийте цією сумішшю сир. Поставте на вогонь і варіть до утворення густої консистенції, постійно мішайте, поки не стане тягучою. Маса повинна піднятися, як тісто, а вже за 1-3 хвилини сир почне плавитися і стане однорідним. Варіть іще 10 хвилин, а потім готовий продукт викладайте в тарілку та ставте в холодильник для застигання. І нехай смакує!

Джерело:
До списку новин