загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нові штрафи і пеня за борги: суми і як будуть нараховувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На початку опалювального сезону у багатьох українців не має тепла в будинках. З наступного року, коли має запрацювати новий закон про житлово-комунальні послуги, споживачі матимуть шанс відстояти свої інтереси. Адже документ дозволяє самостійно обирати компанію-управителя та домовлятися з нею про перелік і вартість послуг.

Водночас закон передбачає плату за абонентське обслуговування. Простіше кажучи, за воду, світло, газ, тепло і їхнє постачання трубами платитимемо окремо. Тож, люди бояться, що насправді викладатимуть ще більше грошей. Особливо ті, хто мають бойлери і не користуються гарячою водою, але абонплату за неї все одно будуть відшкодовувати.

Платити за комуналку краще вчасно, бо вперше узаконено пеню за борги. Правда, її нараховуватимуть з 2019 року. Одна сота відсотка за кожен день прострочки. Сума невелика, при комуналці в тисячу гривень за місячний борг пеня буде 30 копійок.

Відео можна переглянути тут:

Джерело:
До списку новин