загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко анонсував збільшення соцдопомоги для людей з інвалідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 грудня підвищать розмір близько 10 видів соціальних виплат для людей з інвалідністю.

В Україні з 1 грудня 2017 року підвищать розмір близько 10 видів соціальних виплат для людей з інвалідністю. Про це в ефірі заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає "Урядовий портал".

"Хочу внести певну ясність щодо пенсій і соціальних виплат для людей з інвалідністю, бо багато хто плутає ці терміни. Ми посилили пенсійне забезпечення інвалідів і розмір пенсії інвалідам вже збільшений з 1 жовтня 2017 року. Тим, хто отримував 949 гривень, пенсія зросла на 44% - до 1373 гривень, іншим категоріям інвалідів підвищення відбулося в середньому на 11%. Але люди з інвалідністю отримують соціальну допомогу, яка залежить, зокрема, від розміру прожиткового мінімуму", - повідомив Розенко.

Від зазначив, що у зв'язку з тим, що з 1 грудня цього року відбудеться підвищення прожиткового мінімуму, зростуть і відповідні соціальні виплати людям з інвалідністю - це близько 10 видів виплат.

Окрім того, з 1 грудня 2017 року для всіх категорій громадян відбудеться підвищення соціальних допомог, розмір яких залежить від розміру прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, раніше Розенко заявив, що Україна не відмовиться від категорії людей, що мають право на заслужені пільги. Так, за його словами, Україна ніколи не відмовиться від категорії людей, що мають право на заслужені пільги, зокрема, від ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.Також він зазначив, що будуть скасовуватися пільги людям, які їм не потрібні.

 

Джерело:
До списку новин