загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гаманець удачі: як вибрати такий, який принесе добробут

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ціни на продукти і предмети побуту зростають з кожним днем. Волею-неволею замислюєшся над тим, як поліпшити свій добробут, адже однієї роботи тут вже недостатньо. Китайське вчення Фен-шуй підказує, що поліпшити грошовий потік можна за допомогою «правильного» гаманця. Яким повинен бути цей аксесуар, щоб гроші в ньому водилися завжди і не витікали крізь пальці?

Вибираємо форму і матеріал
Найкраще вибирати гаманець зі справжньої шкіри. І чим багатший цей аксесуар, тим краще. Не скупіться, адже відомо, що гроші притягують гроші. Якщо немає можливості купити дорогий шкіряний, то можна придбати гаманець з екошкіри або якого-небудь іншого матеріалу. Головне пам’ятати, що гаманець повинен бути в гарному стані, без подряпин і несправностей – таких, як поламана блискавка або непрацююча застібка.

Гаманець може бути декорований металом, пластмасою, камінням і намистом. Краще вибирати металеві прикраси і обходити стороною пластмасові. Гроші в гаманці повинні стояти рівно, не перегинатися. Краще складати їх купюра до купюри, починаючи від дрібних і закінчуючи великими. М’яти гроші в гаманці строго заборонено, тому оптимальний розмір гаманця той, який підходить під розмір купюри. Пам’ятайте головне правило: великий гаманець – великі доходи. Дріб’язок потрібно тримати в окремій кишеньці і не складати з паперовими купюрами.

Ніяких родичів в гаманці
Щоб в гаманці водилися гроші, в ньому не повинно бути нічого зайвого. Не потрібно носити в гаманці фото своєї сім’ї або близьких людей. Це забирає у них енергію грошей. Також через фото будуть витікати матеріальні блага господаря гаманця. Не можна тримати в гаманці квитанції, магазинні чеки та інші папірці. Гаманець – сховище для грошей. Також в ньому не повинно бути прострочених банківських карт і рецептів на ліки.

Підбираємо гаманець за знаком Зодіаку
Астрологи стверджують, що грошовий потік можна збільшити в кілька разів, якщо підібрати колір гаманця під свій знак Зодіаку. Овнам рекомендується купувати гаманці бордового або червоного кольорів. Тельцям краще придбати білий гаманець, а Близнюкам – зелений. Ракам відмінно підійде гаманець пастельних тонів, а ось Левам краще купити гаманець оранжевого, жовтого або червоного кольору. Дівам рекомендується віддати перевагу гаманцю темно-зеленого кольору, а Терезам – білого або сріблястого. Скорпіону принесе багатство червоний гаманець, Стрільцям – жовтий або помаранчевий, Козерогам – синій або чорний, Водоліям – чорний, а Рибам – жовтий.

 

Джерело:
До списку новин