загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

71-річна Шер не збирається на пенсію і змінює одне прозоре боді інше (фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головною з «голим» сценічним вбранням в американському шоу-бізнесі вважається Дженніфер Лопес. Але навіть у її колекції немає настільки відвертих костюмів, як у співачки Шер.

Артистка, яка розміняла восьмий десяток, зробила фурор на своєму концерті в Лас-Вегасі.

У травні цього року на церемонії вручення премії Billboard Awards 2017 поява Шер була зустрінута бурхливими оваціями. Публіка стоячи аплодувала артистці, яка вийшла на сцену практично голою. Її «голе» боді, розшите блискучими стразами, стала найбільш обговорюваною в цей вечір: 26-річна Рита Ора, 28-річна Ванесса Хадженс і інші молоді зірки в сміливих нарядах загубилися на тлі 71-річної легенди поп-сцени.

Але, як з'ясувалося, все найцікавіше нас чекало попереду. На минулому, 26 листопада, концерті співачки в Лас-Вегасі шанувальникам знаменитості були представлені всі її сценічні наряди, і те прозоре боді виявилося далеко не найбільш провокаційним.

Особливої уваги заслуговує яскраво-блакитний комбінезон з одного штаниною в стилі арабських принцес, підкреслює пружні стегна і підтягнутий живіт співачки, розміняла восьмий десяток.

Піднятися на сцену з піснею Turn Back Time співачка вирішила в своєму культовому образі з однойменного ролика, який датується 1989 роком - в байкерської куртці, недбало накинутою на купальник, і в чоботях на високих підборах.

Шер отримує нагороду "Ікона" з рук Гвен Стефані

Шер на церемонії премії Billboard Music Awards 2017:

Щоб виконати культовий хіт - Believe - Шер в своїх fashion-експериментах пішла ще далі. У кращих традиціях молодих колег - на кшталт Майлі Сайрус і Нікі Мінаж - Шер з'явилася на сцені в сяючій накидці, прикривши груди лише малиновим серцем з страз. І нехай спробує хтось сказати про "сивину", "біс в ребро" і щось в такому дусі - Шер може собі дозволити, причому, і не таке.

 

Джерело:
До списку новин