загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МВФ занепокоївся через пенсійний вік в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Фонді вивчають українську пенсійну реформу і вважають, що люди повинні виходити на пенсію пізніше.

Міжнародний валютний фонд (МВФ) все ще аналізує прийняту в Україні пенсійну реформу на предмет наявності стимулів для пізнішого виходу на пенсію і, відповідно, більшого обсягу внесків до Пенсійного фонду. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман на конференції в Києві.

"МВФ досі в процесі оцінки реформи. Чим ми стурбовані, то це необхідністю наявності стимулів для людей виходити на пенсію пізніше", – сказав Люнгман.

"Ми, зокрема, працюємо над тим, щоб у пенсійній системі було закладено достатнє заохочення за більш тривалий час роботи й великі внески в пенсійну систему, а також за декларування реального доходу", - сказав він на конференції міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings в Києві в четвер.

Як відомо, українська влада налаштована проти підвищення пенсійного віку в Україні, незважаючи на побажання МВФ в цій сфері. Кабмін розробляє інші способи поповнення Пенсійного фонду, який потерпає від величезного дефіциту коштів.

Й.Люнгман також повідомив, що для завершення четвертого перегляду програми EFF владі України, крім пенсійної реформи, необхідно прийняти закон про приватизацію, привести у відповідність з імпортними цінами внутрішні тарифи на газ і прийняти законодавство про заснування антикорупційного суду.

Раніше МВФ озвучив чотири ключові рекомендації Україні. Їх виконання дозволить Києву отримати наступний транш, який очікується на початку 2018 року.

 

Джерело:
До списку новин