загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для українців введуть заохочення для пізнього виходу на пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міжнародний валютний фонд спільно зі Світовим банком працює з українською владою над заохоченням українці в до тривалої праці.

Про це повідомив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Для того, щоб українці не поспішали виходити на пенсію, Міжнародний валютний фонд планує розробити програму заохочень. Причому працюватимуть вони не тільки в разі пізнього виходу на законний відпочинок, а й за суттєві внески в Пенсійний фонд, а також декларування реальних доходів.

«Ми, зокрема, працюємо над тим, щоб у пенсійній системі було закладено достатньо заохочення за більш тривалий час роботи і великі внески в пенсійну систему, а також за декларування реального доходу», – сказав Люнгман на конференції.

Чиновник також повідомив, що для завершення четвертого перегляду програми EFF з розширеного фінансування України влада країни крім пенсійної реформи повинні прийняти закон про приватизацію, привести у відповідність з імпортними цінами внутрішні тарифи на газ і створити законодавство про антикорупційне суді.

Люнгман додав, що МВФ продовжує переговори з урядом щодо проекту державного бюджету на 2018 рік.

«Ми стежимо, щоб держбюджет відповідав завданням програми, зокрема, щоб дефіцит бюджету був в межах 2,5% ВВП», – сказав Люнгман.


Джерело:
До списку новин