загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як виховати мільярдера: Мей Маск поділилася з українцями секретами успіху

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Десять онуків - кар'єрі не завада. У цьому впевнена модель, дієтолог і мама одного з найуспішніших бізнесменів планети, винахідника Ілона Маска. Мей Маск завітала до України. Як виховати мільярдера і в 69 мати вигляд на мільярд - розповіла нашим кореспондентам.

На її стиль моляться модниці з усього світу, а фігурі заздрять навіть молоді дівчата. Їй 69 - вона модель, обличчя кількох косметичних брендів і успішна бізнесвумен. А ще Мей Маск - виховує десятьох онуків і має трьох дітей. Ілон запускає ракети. Кімбел - власниця мережі ресторанів. Донька Тоска - знімає голівудське кіно. Як поєднати сім'ю і кар'єру Мей Маск напередодні розповіла у Києві.

Бездоганний костюм і незмінна голівудська помішка. Така вона, Мєй Маск. Та от їй самій життя посміхалося не завжди. Після розлучення залишилась одна з трьома малими дітьми, розривалася між п'ятьма роботами, та все ж не здалася.

"Буває, ви почуваєтесь нещасною, у вас тяжкі часи. - Все одно - продовжуйте старанно працювати, стежте за собою, не говоріть про поразки і рухайтесь уперед. - Це і є шлях до успіху", - переконує Мей Маск, модель, бізнесвумен.

Кар'єру моделі Мей почала ще у 15. Та бути просто красивою їй було замало. Здобула дві освіти у сфері дієтології. Як досягти ідеальної форми - вчить жінок по всьому світу.

"Я знаю, як харчуватися недорого - багато бобів, сезонних овочів, молоко, яйця. Ви можете харчуватися дуже просто і здорово. І ви не витрачатиме багато грошей", - розповідає Мей Маск, модель, бізнесвумен.

За фото із Мей Маск дівчата шикуються в черги. Діляться враженнями.

"Очень впечатлило, во-первых, ее внешний вид. То есть, хотелось бы в 68 выглядеть так же", - захоплюється Христина Гошовська, гостя зустрічі.

"Мне понравился совет Мей: мои родители работали, мои дети работали, я очень много работаю", - говорить Марина Соловйова, гостя зустрічі.

Українським жінкам Мей Маск відкрила свій власний рецепт щастя.

"Українські жінки мають читати - так багато, як тільки зможуть. Старанно працювати і не боятися міняти роботу, - якщо вона їм не подобається. Рухатися уперед і допомагати одна одній", - радить Мей Маск, модель, бізнесвумен.

А щоб виховати мільярдера і просто успішну дитину, Мей порадила давати дітям більше свободи. Принаймні в її випадку це точно спрацювало. Найстарший син Ілон розробляє план колонізації Марса. Утім сама мама мільярдера-винахідника на червону планету поки що не збирається. Вдосталь справ на Землі.

"Мені зараз не до цього - треба багато часу, щоб бути хорошою бабусею", - говорить Мей Маск, модель, бізнесвумен.

Відео дивіться тут:

Джерело:
До списку новин