загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 природних способів боротися з сивим волоссям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сиве волосся зазвичай вважається ознакою старіння, передає Ukr.Media. З віком справді з'являється сивина. Але цей процес починається в молодому віці. Колір волосся обумовлений пігментом у фолікулах. Втрата меланіну призводить до того, що волосся втрачає свій колір. Існують різні причини передчасного сивого волосся, включаючи куріння, генетичні фактори, анемію і травматичні події. Існують природні засоби, які ви можете використовувати для природного лікування сивого волосся.

 

Чорний чай

Щоб позбутися сивини, можна використовувати масаж із суміші чорного чаю і солі. Додайте одну столову ложку солі в половину чашки чорного чаю. Після змішування масажуйте шкіру голови і залиште на 30 хвилин, потім промийте своїм звичайним шампунем.

Карі листя

Листя карі містить велику кількість поживних речовин, необхідних для підтримання темного кольору волосся. Листя карі можна включати в раціон, а також масажувати ним шкіру голови. Для застосування додайте листя карі в кокосову олію і нагрійте. Зачекайте, доки вона охолоне. Нанесіть олію на шкіру голови, щоб затемнити волосся.

Уникайте стресу

Дослідження доводять, що люди з підвищеним стресом більш схильні до передчасного посивіння. Регулярні фізичні вправи, деякі продукти, обійми, посмішка і медитація ефективні для зниження стресу.

Їжте продукти, багаті залізом

Нестача заліза в раціоні є причиною передчасного посивіння. Залізо, яке ми отримуємо з їжі, допомагає у виробництві меланіну, що призводить до темного кольору волосся. Морепродукти з високим вмістом заліза, зелені овочі, такі як капуста та шпинат, є хорошим джерелом заліза.

Агрус

Агрус вважається одним із найкращих продуктів для запобігання появи сивого волосся, його використовують в різних шампунях і фарбах. Наріжте агрус і залиште на сонці. Подрібніть сушений аґрус, щоб зробити порошок, і додайте кокосову олію. Нанесіть цю суміш на шкіру голови і залиште на 15 хвилин. Регулярно повторюйте за необхідності.

Ромашка і хна

Суміш ромашки і хни можна використовувати для лікування сивого волосся. Помістіть одну ромашку і  порошк хни в однакових пропорціях у миску і ретельно перемішайте. Додайте трохи киплячої води, щоб зробити густу пасту, потім додайте 1 столову ложку оцту. Охолодіть суміш, потім нанесіть на волосся. Залиште її на 20 хвилин, потім змийте водою.

Лимон

Різні дослідження показали, що лупа може бути причиною сивого волосся. Використання лимонного соку для очищення шкіри голови — ефективний природний спосіб позбутися лупи, що може допомогти з сивим волоссям.

Джерело:
До списку новин