загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Прикарпатті обрали та зрубали головну ялинку України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Прикарпатті майже п'ять годин рубали головну новорічну ялинку України.
 
За кількістю кілець на зрубі лісники визначили, що ялинці 91 рік. 

Дерево для почесної місії лісники шукали майже тиждень. Традиційно зупинилися на ялиці білій, адже її хвоя довго не осипається. Рубали головну ялинку країни майже п’ять годин. Потім дерево завантажили на спеціальну платформу.

За кількістю кілець на зрубі лісники визначили, що ялинці 91 рік. Вона саме досягла віку, коли її вже потрібно зрубати. За планом, у понеділок ялинка вже стоятиме на Софійській площі.

Новий рік у центрі Києва цьогоріч буде "неоновим". Так назвали свято його організатори. Головною окрасою стане ялинка заввишки 30 метрів, прикрашена метровими ліхтарями, що триматимуться на канатах. Тисяча іграшок і 3,6 км гірлянд будуть кожного дня світитися іншими кольорами. Прикраси вартістю 2,7 млн гривень уже купили за кошти меценатів. Загалом на свято хочуть витратити 27 млн гривень – це 9,5 тисячі мінімальних зарплат українців. 

 

Джерело:
До списку новин