загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві відкрилася резиденція Святого Миколая: що діти просять у Чудотворця

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Малюків в резиденції зустрічали з подарунками, піснями і шоу мильних бульбашок.

У Києво-Печерській Лаврі 1 грудня запрацювала перша в місті резиденція Святого Миколая. І хоча до офіційного свята Чудотворця ще майже три тижні, його відзначають 19 грудня, поспілкуватися зі Святим Миколаєм прийшли безліч дітей. Малюків в Лаврській дзвіниці, - саме там розташовується кабінет доброго старця, - зустрічали з піснями і мильними бульбашками.

Резиденцію прикрасили величезними сніжинками, ялинкою, яку народила м'якими іграшками, і скульптурами оленів з гірлянд. Дітей в нижньому залі резиденції зустрічали сам Святий Миколай і його помічники. Після "офіційної частини" відкриття дітям роздавали символічні подарунки - ручки і маленькі іграшки.

В кабінеті у Святого Миколая - тепло і затишно. Чудотворець зустрічає гостей в дерев'яному різьбленому кріслі з левиними головами на поручнях. Господар резиденції запитує, чи знають діти вірші про нього, пригощає цукерками і дарує магнітики із зображенням святого.

Також діти розповідають йому про те, що хотіли б отримати в подарунок. Іноді бажання - дуже несподівані. Так, дві юні гості з Авдіївки, які приїхали до Києва на екскурсію, хотіли б отримати ... накладні нігті.


"Приходять від 2 до 102 років – у Господа ми всі діти. Прохання у всіх різні. Бувало, що діти просили хороших стосунків у сім'ї. Хтось хоче іграшок, хтось – квартиру, одна пара просила дитину – таке у них випробування. А Господь – він завжди чує, і в певний час дасть всім те, чого вони потребують", - розповів Святий Миколай.

Резиденція в Лаврі працює третій рік і крім особистих візитів, приймає листи від дітей з усіх куточків України. "Ми чекаємо цих листів і будемо їх читати. У минулому році ми допомогли інваліду дитинства, він попросив у нас ноутбук. Допомагали всім колективом, хто скільки зміг, але нам вдалося подарувати людині свято", – розповів Святий Миколай.

Потрапити в гості до Чудотворцю в Лаврі можна буде по суботах і неділях, з 12:00 до 16:30, а також 19 і 25 грудня. Квиток в резиденцію для школярів і студентів - 40 гривень. Для школярів в супроводі дорослого - 60 гривень. А вхід на розважальну програму з майстер-класом обійдеться в 100 гривень.

Людмила Князьська-Ханова

 

Джерело:
До списку новин