загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стати святим Миколаєм для самотніх бабусь та дідусів: у Кропивницькому стартувала благодійна акція

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителі обласного центру можуть порадувати самотніх людей похилого віку новорічними подарунками в рамках  благодійної акції «Старість на радість», яку організувала Кропивницька єпархія УПЦ.

Так, акція стартувала наприкінці листопада та триватиме до 5 січня 2018 року.

«Усі люблять отримувати подарунки: і старі і малі. Але не менше радості і задоволення отримує той, хто дарує. Саме Новорічні та Різдвяні свята - привід для того, щоб не тільки порадіти подарунку, але перш за все принести комусь радість. Найбільше цього потребують люди похилого віку - наші дідусі і бабусі, а особливо ті, хто не мають рідних і близьких, які б зігріли їх своєю турботою і увагою. У таких людей немає свят і кожен день їх нудний і одноманітний. Наше завдання полягає в тому, щоб поділитися Різдвяною радістю з цим людьми, подарувавши їм своє тепло та небайдужість. Саме для цього проводиться акція, спрямована на те, щоб зібрати якомога більше подарунків і віднести їх в будинку для людей похилого віку та в кожен будинок, де нудьгують наші дідусі та бабусі», - зазначають організатори акції.

Зокрема, новорічні подарунки для людей похилого віку можуть бути такими: нічні сорочки, шкарпетки, посуд, комплекти постільної білизни, солодощі, календарі, рушники, хустки, чашки, ялинкові іграшки та інші новорічні прикраси, чисті листівки.

Бажаючі долучитися до акції можуть вказати на папері чи  листівці, для кого цей подарунок, для бабусі чи дідуся, і написати побажання для адресата. Приносити подарунки можна за адресою: вулиця Велика Перспективна, 2. (приміщення Недільної школи при Благовіщенському храмі, що біля пам’ятника Ангелу-охоронцю).

Також усі небайдужі містяни, які хочуть допомогти, можуть переказати кошти на номер банківського рахунку: 26002000052149 – ПАТ «Укрсоцбанк». Або ж на картку Приватбанку: 5168  75 73 06 44 52 99 – Бойчура Тетяна Степанівна. 

Яна ДАР'ЄВА

 

Джерело:
До списку новин