загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вперше українці працюватимуть по чотири дні три тижні поспіль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перші подовжені вихідні в Україні почнуться уже 23 грудня і триватимуть три дні. Закон про новий державний вихідний на Різдво за григоріанським календарем (25 грудня) набув чинності 30 листопада.

Таким чином, ще до кінця 2017 українців чекає довгий вікенд. 

Напередодні Нового року робочий тиждень триватиме всього 4 дні. З суботи, 30 грудня, по понеділок, 1 січня, українці знову відпочиватимуть.

Новорічний робочий тиждень також буде 4-денним і передуватиме Різдву за юліанським календарем, 7 січня, яке святкують православні церкви і УГКЦ.

Вихідні з цієї нагоди триватимуть 6, 7 і 8 січня. Цей вікенд знову перетече в скорочений 4-денний робочий тиждень, який завершиться класичними суботньо-недільними вихідними (16-17 січня).

Джерело:
До списку новин