загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що сміх людини може сказати про її характер і ставлення до оточуючих

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сміх має багато масок. Людина сміється, щоб зняти напругу, щоб завоювати чиюсь довіру, щоб комусь сподобатися або щоб приховати свій страх. Для того, щоб розібратися в такому різноманітті, потрібно знати особливості кожного типу сміху.

Сміх, як і усмішка, може бути яскравим, відкритим, стриманим або закритим. У кожного типу є свої відмінні особливості.

1. При відкритому відразу видно зуби. Якщо співрозмовник у вашій присутності сміється описаним вище способом, можете себе привітати, ви дуже приваблива людина, у вашій компанії партнеру дуже комфортно.

2. Якщо ж у вашій компанії людина сміється закритим сміхом, не розмикаючи губ, намагається стримати пориви сміху, при цьому потік повітря направляється через ніс, – виникає ефект носового сміху, який звучить не дуже приємно. Це ознака того, що людині ніяково у вашій присутності, вона не готова відкрити себе, оголити свої емоції. Можливо, ви ще не достатньо знайомі. А можливо, ви просто не володієте талантом завойовувати довіру оточуючих.

3. Якщо людина починає стримувати свій сміх, вона не налаштована на контакт з вами. Можливо, це ознака того, що ваш співрозмовник по натурі закрита людина, яка не звикла довіряти оточуючим свої емоції.

4. Якщо сміх людини нагадує хіхікання, це говорить про те, що її власник – скритна, можливо, брехлива натура, яка ніколи не розкаже вам всієї правди, навіть якщо у брехні немає необхідності.
 
5. Якщо людина постійно сміється, незалежно від того, смішно їй чи ні, намагається здатися веселою і невимушеною, то, можливо, сміх – це маска, яка допомагає їй боротися з купою комплексів. Скоріш за все така людина скромна і боязка. Сміх це своєрідний спосіб захисту. Якщо людина над усім сміється, іронізує, це не обов’язково ознака веселої вдачі, а бажання приховати свої недоліки, злобу, заздрість, негативні емоції.
 
6. Якщо людина сміється грудним, низьким сміхом (сміх лиходіїв із мультфільмів), це ознака переваги. Можливо, у людини не зовсім добрі наміри. Подібний сміх може навіть налякати. Але, швидше за все, ваш співрозмовник хоче вас налякати сміхом, оскільки не може зробити це по-іншому. Він не є для вас небезпечним.
 
7. Якщо людина сміється невлад, це ознака того, що перед вами дуже емоційна людина, схильна до нервозності. Можливо, ваш співрозмовник знаходиться на межі нервового зриву, йому дуже кепсько на душі, а таким чином він намагається зняти напругу. З власником такого нервового, дуже різкого, схожого на регіт, сміху потрібно бути обережним, варто вам невдало пожартувати або сказати щось не дуже приємне, він може не витримати і зірватися: вибух сміху може змінитися істерикою.
 
Джерело:
До списку новин