загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Пенсійному фонді відзвітували про стан фінансової "діри"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Доходи від податків перевищили план, а на бюджетному фінансуванні вдалося заощадити.

Протягом 2017 року не збільшувався дефіцит Пенсійного фонду України (ПФУ), зменшення якого передбачає пенсійна реформа. Про це повідомив заступник голови правління ПФУ Владислав Машкін.

"Дефіцит не виріс. На цей рік витрати з державного бюджету на Пенсійний фонд закладені в розмірі 140 млрд грн, цей показник залишиться таким же і на наступний рік – зокрема, 139 млрд грн, як закладено в держбюджеті-2018", – зазначив Машкін.

Він уточнив, за 11 місяців поточного року до бюджету Пенсійного фонду надійшло 255,1 млрд грн – на 41,6 млрд грн більше, ніж в с відповідний період 2016 року.

Як зазначив Машкін, надходження частини єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду в січні – листопаді 14,6% перевищило плановий показник. При цьому з державного бюджету на фінансування пенсійних виплат направлено 114 млрд грн, що на 18,3 млрд грн менше, ніж планувалося.

Станом на 1 грудня 2017 року Пенсійний фонд, за словами Машкіна, в повному обсязі виплатив пенсії та грошову допомогу по всіх регіонах України за винятком АР Крим і непідконтрольних територій Донбасу.

Як раніше повідомляв прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, дефіцит Пенсійного фонду України складає 140 млрд грн. Прем'єр зазначив, що в цілому люди платять в Пенсійний фонд менше, ніж отримують з нього. Він підрахував, що з 26 млн населення віком від 18 до 60 років сплачують внески 12 млн українських громадян – і 12 млн українських пенсіонерів отримують пенсії.

 

Джерело:
До списку новин