загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Одягається на зуби: в Італії розробили нову зубну щітку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нову модель зубної щітки наступного покоління розробили в Італії. Називаєтсья Уніко. Складається із дуги зі щіточками, яка одягається на зуби, блоку з батареєю та бази для зберігання і стерилізування ультрафіолетом.

Користування дуже просте, потрібно витиснути трохи пасти в дугу, вставити її у блок, одягнути на зуби та натиснути кнопку. Три секунди, і усмішка сяє.

Уніко економить час – згідно зі статистикою, якби всі хвилини, протягом яких людина чистить зуби при користуванні звичайними щітками, скласти докупи, вийшло б цілих 200 днів життя.

Також при чищенні Уніко руки не зайняті, тож за ці 3 секунди можна, наприклад, швидко поправити зачіску або нанести парфуми. 

Конструкція Unico нагадує боксерську капу, яку треба надіти на зуби перед роботою. В інтервалах між роботою Unico необхідно тримати в стерилізуючому боксі з ультрафіолетовим випромінюванням.

Перші поставки таких новинок планують на червень наступного року. Ціна комплекту – до €200.

 

Джерело:
До списку новин