загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львівська художниця продає в мережі неймовірні творіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Львівська художниця Дарія Альошкіна створює зі звичайного паперу справжні витвори мистецтва, схожі на павутинку, і продає їх в мережі. Серед її робіт – триметрова зірка, різдвяний ангел і сімейне дерево.

"Ось, наприклад, зірочка маленька. І вже на великому папері розкреслюю олівцем половину зображення", – розповіла автор.

За словами Альошкіної, одна з її найбільших робіт – 3-метрова різдвяна зірка – вирізувалася упродовж  п'яти днів.

"Бачите половину зірки, і друга половина тут лежить – це все буде склеюватися і прикрашати величезне вікно", – зазначила майстер.

За її словами, для того, щоб створити справжні витвори мистецтва з паперу, потрібно лише три речі – папір, ніж та уява. Сама жінка – скульптор за освітою, але покликання знайшла в створенні витинанок  і за 10 років вирізала понад 500 робіт.

"Наші предки прикрашали витинанками свої домівки. Так робили, зокрема,  перед великими святами. Це створювало різдвяний настрій. Витинанки вони клеїли на вікна. Я хочу це відродити", – додала вона.

За словами Альошкіної, такі вироби можна робити і об'ємними, багатошаровими, кріпити і на вікна, і на стелю. Варто додати, що майстерня художниці – в одній із кімнат квартири, а за стіною – троє дітей. При цьому Дарія кожен день знаходить хоча б дві години на улюблене заняття.

"Натхнення може взагалі не бути, я змушую, щоб воно прийшло ", – сміючись, пояснила художниця.

Свої роботи Дарія продає через соцмережі. І клієнтів у неї вистачає, в тому числі з-за кордону. Різдвяною тематикою вона почала почала займатися ще з літа, а вартість своїх робіт оцінює особисто.

"Розраховую час, скільки витратила, скільки це може коштувати. Ціни доступні", – пояснила Альошкіна, додавши, що не вважає свої роботи бізнесом.

У той же час, художниця мріє зробити українські традиції модними і доводить, що її мистецтво не обмежується одними лише сніжинками, а з паперу можна робити великі і красиві картини.

Відео можна переглянути тут:

Джерело:
До списку новин