загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Унікальний рецепт для зміцнення судин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З віком кров'яні судини закупорюються та втрачають еластичність, що значно підвищує ризик розвитку таких серцевих захворювань, як інсульт або інфаркт міокарда. Для того щоб зміцнити судини і поліпшити прохідність, потрібно регулярно проводити процедуру їх очищення. В основному для цих цілей використовуються лікарські рослини та різні трави. Очищення судин народними засобами сприяє нормалізації правильного функціонування серцево-судинної системи, поліпшенню кровообігу і загальному зміцненню стану здоров'я.

Відвар з вдалого поєднання лікарських трав допоможе зміцнити судини, особливо це актуально для хворих на діабет і вегето-судинною дистонією, а також всім тим, кого мучать головні болі від перенапруги та стресу.

Рецепт: Змішати в рівних пропорціях пустирник, звіробій, коріння валеріани та листя меліси. 2 ст. ложки суміші залити 300 мл окропу, настоювати протягом 30 хв., процідити. Приймати по 100 мл 3 рази на день за 30 хв. до їжі. Курс - один тиждень. Повторити через місяць.

Пустирник зніме спазм судин, а також допоможе заспокоїти нервову систему, нормалізувати серцевий ритм, знизити артеріальний тиск і рівень холестерину в крові.

Звіробій допомагає відновити пошкоджені тканини, нормалізувати сон, підвищити працездатність, поєднання звіробою і меліси допомагає нервовій системі зосередитися на вирішенні складних завдань.

Валеріана застосовується при збудливості нервової системи, проблеми зі сном, судинних спазмах, підвищеному тиску, головного болю і при загальних порушеннях роботи нервової системи, викликаних стресами і розладами.

Меліса має виражену заспокійливу дію, крім того вона прекрасний спазмолітик, допомагає нормалізувати роботу серцево-судинної системи і сон.

Вітаміни для зміцнення судин

Хорошим засобом для зміцнення судин є вітамінно-мінеральні комплекси. Для підтримки судин в здоровому стані необхідні наступні вітаміни:

- вітамін Р, або рутин, зміцнює стінки капілярів, знижує тиск

-  вітамін С, або аскорбінова кислота - підвищує проникність судинної стінки

-  вітамін Е - зменшує ламкість капілярів, перешкоджає розвитку атеросклерозу.

Вітаміни краще отримувати з харчових продуктів. Так вітамін Р міститься: в смородині, цитрусових, шипшині, чорноплідної горобини та суниці. Вітамін С - в зелені, смородині, лимонах, цибулі, капусті. А вітамін Е можна отримати, вживаючи рослинне масло, печінку, зелені овочі: салат, різні види зелені, сою, обліпиху, бобові та яйця.

Народна медицина на сьогоднішній день пропонує доступні та ефективні рішення різних проблем. Боротьба із захворюваннями судин і позбавлення від холестеринових бляшок дозволяють поліпшити постачання органів киснем, нормалізувати тиск, забезпечити повне і своєчасне надходження поживних речовин до кожної клітини. Після очищення організму ви відразу відчуєте прилив сил, станете бадьорими та життєрадіснішими! 

Перед застосуванням рецептів проконсультуйтеся з лікарем.

 

Джерело:
До списку новин