загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, скільки коштують їстівні символи Нового року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Символ Нового року — мандарини на оптових українських ринках у середньому коштують 26-30 грн за кг. Найнижча ціна на мандарини у Києві. На ринку “Столичний” їх можна придбати за ціною від 20 грн за кг. Найвища ціна – в Одесі. Так, на ринку “Початок” фрукти продають від 28 грн за кг, пишуть “Українські новини“.

На початку грудня ціна на апельсини коливалася від 25 до 40 грн за кг. В Одесі вони коштують 40-45 грн за кг. Найдешевше апельсини продають у Львові – 25 грн за кг. 

Лососеву ікру у великих гіпермаркетах України продають за ціною від 95 грн за 100 г.

“Минулого року на полицях магазинів можна було знайти лише залізні банки по 130 г. Щоб зробити продукт доступнішим для покупців, цього року виробники вже почали випускати ікру у тарі 100 г”, – каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Середня ціна на один із компонентів “Олів’є” – консервований горошок, коливається від 18 до 30 грн за 425 мл. Консервована кукурудза в середньому коштує 28-36 грн за 425 мл. За 580 мл консервованих ананасів доведеться заплатити 39-45 грн.

Головний інгредієнт крабового салату — крабові палички у магазинах продають за ціною 25-45 грн за 240 г.

 

Джерело:
До списку новин