загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Осoблива молитва до Миколая Чудотворця про допомогу, здoров’я, зaхист

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Існує особлива молитва до Миколая Чудотворця, яка здатна виконати будь-яке добре бажання людини. Звертатися зі своїми проханнями до святого можна в будь-який час. Але, як стверджують віруючі, молитви будуть швидше почуті саме в дні пам’яті Миколи Чудотворця — 19 грудня і 22 травня.

Молитва до Миколи Чудотворця про здійснення бажання 

«Чудотворець Миколай, допоможи мені в бажаннях моїх тлінних. Не гнівайся на прохання зухвале, але і не покинь мене в справах суєтних. Що на благо тих, хто забажав, виконай своєю милістю. Якщо погане хочу, відверни лихо. Нехай всі бажання праведні здійсняться, а життя моє щастям наповниться. Хай буде воля твоя, амінь.»

Після цієї молитви подумайте про своє бажання. Воно повинно бути добрим, і не завдавати шкоди оточуючим, в іншому випадку воно не здійсниться.

Молитва до Святого Миколая про здоров’я

«Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворець! Ти своїми молитвами лікував усяку нeдугу і хвoробу, ти своїм заступництвом визволяв від смeрті, ти своєю опікою відганяв біду. Щиро благаю тебе, помічника тих, що є в горі і нужді теперішнього життя: поспіши й до мене із своєю пoміччю, захисти мене й усіх людей від вoгню й води, від гoлоду й пошeсті, від тяжкoї хвoроби і несподівaної смepті. Оберігай мене через ціле моє життя, а особливо в стpашну хвилину переходу з дочасного життя до вічності. Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я опинився навіки в небі, разом з тобою, де буду прославляти й величати Боже милосердя. Амінь.»

Джерело:
До списку новин